Vorige
1 van 3
Volgende

Caravan Salon Düsseldorf

Caravan Salon Düsseldorf

Bent u op zoek naar een camper die ook comfort biedt? Bezoek onze stand D26 in hal 15 op de Caravan Salon Düsseldorf. De La Strada Regent EB staat voor u klaar.

De La Strada Regent EB is een comfortabele camper op basis van een Mercedes Benz Sprinter die het hoogste rijcomfort combineert met een uitstekend woon- en slaapcomfort en een hoogwaardige afwerking. De bijna 7,0 m lange camper heeft een badkamer- en keukenblok in het middengedeelte, een zitgedeelte voorin het voertuig en enkele bedden achterin, die ook geschikt zijn voor lange reizigers.

En als u toch in hal 15 bent, neem dan een kijkje bij OPES Solutions en Westfalia op stand E03. Zij hebben een bijzonder krachtige zonne-energieoplossing voor campers ontwikkeld. Voor meer flexibiliteit en minder afhankelijkheid van het stroomnet zijn deze eenvoudig in het dak te integreren. De zonnepanelen zijn frameloos, bijzonder licht en dun en kunnen toch extreme weersomstandigheden en trillingen aan tijdens het rijden op en naast de weg. Doordat de modules in het dakoppervlak geïntegreerd zijn, kunnen dakdragers gebruikt blijven worden voor het vervoeren van surfplanken en dakkoffers.